In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Seca 757 Digitale Babyweegschaal met Geoptimaliseerd Dempingsysteem (III)

€ 1.237,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De seca 757 Draadloze Babyweegschaal heeft nu een geoptimaliseerd dempingssysteem. Het speciale geïntegreerde dempingssysteem, samen met de HOLD-functie zorgt voor precieze weging, zelfs als de baby onrustig is. De ergonomisch gevormde schaal met hoge afgeronde kanten maakt het gemakkelijk om grotere baby's af te wegen. Een nieuw LCD-display zorgt voor een snelle lezing van de cijfers, zelfs in gedimde kamers. Alles is klaar voor de toekomst met de integratie in een EPD-systeem, kunnen metingen via het seca 360° wireless systeem worden doorgegeven.

 • Draadloze verzending van gegevens voor EPD-connectiviteit of draadloze ontvangst.
 • Dempingssysteem voor nauwkeurig wegen van onrustige baby's binnen enkele seconden.
 • Auto-HOLD-functie voor langdurige weergave van de resultaten.
 • Ergonomisch gevormde schaal voor veilige plaatsing van de baby.
 • Voeding via de stroomadapter of oplaadbare batterijen.
Artikelnummer ASNYRL4FMX
Barcode 4012030011938
Merk Seca
Weegbereik 15 kg
Schaalverdeling 2 g < 5 kg > 5 g
Analoog/Digitaal Digitaal

Extra informatie

Details

 • IJkklasse: III (3)
 • Capaciteit: 15 kg
 • Schaalverdeling: 2 g <5 kg> 5 g
 • Afmetingen (BxHxD): 551 x 151 x 320 mm
 • Gewicht: 7.1 kg
 • Voeding: Power adapter, oplaadbare batterijen
 • Functies: TARE, HOLD, auto-Hold automatische uitschakeling, demping
 • Data-uitwisseling: seca 360° wireless technologie
 • Systeem compatibel met: 360° seca 466 Digitale printer, 360° seca 456 Digitale printer, 360° seca 456 USB adapter, seca analytics 115 software en seca emr flash 101, seca 274 of seca 264 Stadiometer.
 • Extra meetlat, meetbereik: 0 - 50 cm
 • Schaalverdeling: 1 mm


De seca 757 Digitale Babyweegschaal maakt routinematig werk voor artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners makkelijker, door hen een zeer flexibele draadloze gebruikerservaring te bieden. De state-of-the-art weegtechniek is nu nauwkeuriger dan ooit en heeft een speciaal dempingssysteem, waardoor het wegen snel, veilig en nauwkeurig gedaan kan worden. U kunt zelfs de stekker eruit halen en de weegschaal overal gebruiken waar u wil, vanwege de optie voor voeding met oplaadbare batterijen.

Het dempingssysteem zorgt voor een snelle en nauwkeurige metingen.

Een baby kan af en toe onrustig zijn, maar met de seca 757 is dat geen probleem. Zelfs als de baby niet rustig ligt en begint rond te kronkelen, levert de schaal nauwkeurige metingen binnen enkele seconden dankzij de zeer gevoelige weegtechniek. Zijn geoptimaliseerd dempingssysteem nivileerd trillingen veroorzaakt door deze bewegingen, waardoor het medisch personeel zich volledig kan concentreren op de weging.

Comfortabele en betrouwbare weging.

De grote weeglade geeft de baby een veilig gevoel. Met zijn royale afmetingen kunnen zelfs kleine kinderen tot 15 kilo gemakkelijk te worden gewogen, in een zittende positie. De schaal is gemaakt van een speciale kunststof, dat zich snel aanpast aan de lichaamstemperatuur. Een nieuw LCD-display zorgt voor een snelle lezing van de cijfers, zelfs in gedimde kamers. Het meten wordt gemakkelijker dan ooit door de auto-HOLD-functie. Deze bevriest het meetresultaat op het display gedurende vijf minuten met batterijvoeding, en eindeloos aan de power adapter. Medisch personeel kan nu eerst zorgen voor de baby, alvorens het lezen en opnemen van het gewicht.

Draadloze, papierloze en foutloze verzending van de metingen.

Met de seca 360° wireless technologie kan de seca 677 draadloos resultaten aan de optionele seca 360° draadloze printer overbrengen. Met de software van seca analytics 115 en de seca 456 draadloze adapter, kunnen de metingen door uw pc worden ontvangen, geanalyseerd en beschikbaar gemaakt worden voor een Elektronisch Patiëntendossier (EPD)-systeem. De seca 677 is EPD-klaar en kan alle eisen die de toekomst met zich mee brengt aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten