In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Seca 956 Digitale Stoelweegschaal met wegklapbare arm- en voetsteunen (III)

€ 1.427,95
Exclusief verzendkosten: € 6,95

De seca 956 Digitale Stoelweegschaal met wegklapbare arm- en voetsteunen met een weegcapaciteit van 200 kg en een schaalverdeling van 100 gram, voldoet aan alle elementaire medische normen. Daarnaast zijn de typische features van seca toegevoegd, zoals opklapbare armleuningen en voetsteunen, veilige remmen, een ergonomisch gevormde zitting en soepel lopende wielen, die het zeer gemakkelijk maken om de weegschaal samen met de ergonomisch gevormde handgreep te transporteren. Natuurlijk is de seca 956 ook uitgerust met de belangrijke TARE-functie die het mogelijk maakt om twee gewichten van elkaar af te trekken, en de auto-HOLD-functie waarmee medisch personeel het verzorgen van de patiënt eerst kan doen voordat de resultaten aflezen worden.

  • De seca 956 werkt op batterijen in plaats van netspanning, en biedt een weegcapaciteit van 200 kg.
  • De armleuningen kunnen ook worden weggeklapt om patiënten een betere toegang van de zijkant te bieden.
  • De voetsteunen kunnen worden weggeklapt om het gemakkelijker te maken voor patiënten om op te staan en te gaan zitten.
Artikelnummer AS59CT8WVK
Barcode 4012030002813
Merk Seca
Weegbereik 200 kg
Schaalverdeling 100 g
Analoog/Digitaal Digitaal

Extra informatie

Technische gegevens

  • IJkklasse: III (3)
  • Capaciteit: 200 kg
  • Schaalverdeling: 100 g
  • Afmetingen (BxHxD): 563 x 897 x 956 mm
  • Gewicht: 22.4 kg 
  • Voeding: batterijen 
  • Functies: TARE, HOLD, automatische uitschakeling


Op een weegschaal staan kan een probleem zijn voor lichamelijk gehandicapten of minder mobiele patiënten. Stoelweegschalen zijn van grote hulp voor die patiënten en het medisch personeel in verpleeghuizen, ziekenhuizen, geriatrische en orthopedische afdelingen. De seca 956 Digitale Stoelweegschaal met Wegklapbare Arm- en Voetsteunen is een stevige, makkelijk te gebruiken oplossing met alle functies die een stoelweegschaal zou moeten bieden.

Alles dat telt.

Met een weegcapaciteit van 200 kg en een schaalverdeling van 100 gr, voldoet de seca 956 aan alle belangrijke medische normen. Daarnaast zijn alle typische seca features toegevoegd, zoals opklapbare armleuningen en voetsteunen, veilige remmen, een ergonomisch gevormde zitting en soepel lopende wielen, die het zeer gemakkelijk maken om de weegschaal samen met de ergonomisch gevormde handgreep te transporteren.

Eenvoudige bediening.

Dankzij de opklapbare armleuningen en voetsteunen, kunnen ouderen en zware patiënten makkelijk en comfortabel plaats nemen op de stoel. Voor het personeel is het eveneens makkelijk om de weegschaal te gebruiken, omdat de batterijen de noodzaak voor een stopcontact elimineren en blijven werken tot 4000 wegingen. De schaal is intuïtief te bedienen. Het display is handig gelegen in de rugleuning en kan worden ingesteld op kilogram, of Britse pound en stone.

TARE en auto-HOLD.

Natuurlijk is de seca 956 ook uitgerust met de belangrijke TARE-functie die het mogelijk maakt om twee gewichten van elkaar af te trekken, en de auto-HOLD-functie waarmee medisch personeel het verzorgen van de patiënt eerst kan doen voordat de resultaten aflezen worden. Al deze voordelen plus het bekende vakmanschap en duurzaamheid maken de schaal een echt seca product.