In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Shimano Blue Romance Egi 8'0" Vishengel

Dit product is tijdelijk uitverkocht

€ 184,95

Special Price € 127,20

Exclusief verzendkosten: € 6,95

Egi is de traditionele Japanse manier van kunstaasvissen op inktvis. Het aas lijkt op een klein visje of een garnaal. Egi vissen is ook steeds populairder in het Middellandse Zeegebied en Shimano heeft drie modellen ontwikkeld om te gebruiken in verschillende situaties. De hengels zijn licht en gevoelig bij zelfs de kleinste beweging komt je Egi-aas tot leven om inktvissen in de maling te nemen.

Details:

  • Modelnaam: Blue Romance
  • Lengte: 2,44m
  • Aantal hengeldelen: 2
  • Werpgewicht: 6-20g


Kies uit:

  • Gewicht: 118g - Werpgewicht: 6-20g
  • Gewicht: 125g - Werpgewicht: 10-25g
Artikelnummer ASWOI4MFFG
Merk Shimano
Sport Hengelsport
Kleur Blauw
Lengte 244 cm
Gewicht 118 g

Extra informatie

Shimano Zout Water Spinhengels

"Als ik mijn klanten meeneem op mijn boot om te vissen heb ik een sterke en betrouwbare uitrusting nodig dat tegen een dagelijkse portie zout water kan. De hele dag door werpen, kunstaas vissen, aanhaken en vechten zet een boel druk op het materiaal. Om alle visomstandigheden aan te kunnen is het heel belangrijk goede hengels en molens te kiezen om je uitrusting te beschermen tegen de extreme zoutwater omstandigheden. Mijn boot is volledig uitgerust met Shimano. Sterk, goede acties, kwaliteitsonderdelen, de Shimano Zout Water Spinhengels zijn ontworpen om moderne hengelaars tevreden te stellen. Van beginner tot kampioen, je kunt rekenen op iedere Shimano Zout Water Spinhengel. Blue Romance is een nieuwe en zeer uitgebreide serie in deze groep, met veel gespecialiseerde modellen zoals Stickbait, Jerkbait, Topwater of Shore Jigging."

---- David Doussot, Pro Guide Shimano France