In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Air Hockey

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

Airhockey Spellen en Accessoires

Airhockeyen is een relatief nieuwe speeltafelsport en is al razend populair! Iedere speler speelt met een pusher waarmee men de puck weg kan duwen. Het is de bedoeling om de puck in het doel van de tegenstander te duwen. Om te zorgen dat de bal geen last heeft van de wrijving van de tafel, zijn de speeltafels voorzien van een motor die lucht aandrijft. Door deze constante luchttoevoer zweeft de puck als het ware over het tafelblad wat zorgt voor een snel, dynamisch en uitdagend spel!

Voor thuisgebruik zijn de wat kleinere airhockeytafels aan te raden. Voor gebruik in scholen, kantines en horecagelegenheden zijn juist grotere tafels ideaal, deze zijn een stuk steviger waardoor ze ook hufterproof zijn.