In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Bord- & Gezelschapsspellen

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 178

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 178

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bordspellen bij Athleteshop.com

Schaken en dammen zijn al jarenlang ontzettend populaire spellen voor zowel jong en oud. Ook is uit diverse onderzoeken gebleken dat het regelmatig spelen van schaak- en damspellen het denk- en concentratievermogen bevordert; reden genoeg dus om een dam- of schaakbord aan te schaffen!

De populairste bordspellen: Damborden en schaakborden

Tijdens het dammen wordt gebruik gemaakt van 20 witte en 20 zwarte damschijven. Doordat de damregels makkelijker zijn dan die van het schaken en het spel minder strategisch van aard is, is het een ietwat gemakkelijker bordspel. Damborden lenen zich dus uitstekend om kinderen kennis te laten maken met bordspellen.

Een schaakbord bestaat uit 32 witte en 32 zwarte velden waarbij elke speler over 16 speelstukken beschikt. Anders dan bij het dammen verschilt ieder spelstuk in de loop die hij af kan leggen. Het uiteindelijke doel is om de koning van de tegenstander te veroveren, zodra dit gebeurt is de schaakpartij afgelopen en heeft de veroveraar het spel gewonnen.