In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Jeu de Boules

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Jeu de Boules

Jeu de Boules is een populair behendigheidsspel wat al eeuwenlang gespeeld wordt door zowel jong als oud. Jeu de Boules leent zich uitstekend als spel om in clubverband te spelen. In Nederland zijn er dan ook veel Jeu de Boules verenigingen te vinden. Jeu de Boules wordt echter ook veel gespeeld op recreatief niveau en wordt door menigeen voornamelijk gezien als campingspel.

Jeu de Boules Sets

Bij Athleteshop.com vindt u een uitgebreid aanbod Jou de Boules Sets in luxe houten kisten en zwarte tassen. Er zijn Jeu de Boules sets verkrijgbaar met 6 ballen maar ook zijn er sets verkrijgbaar met 8 ballen. De Jeu de Boules ballen in de houten kisten zijn gemaakt van metaal en in de zwarte tassen van duurzaam plastic.
Naast de luxe Jeu de Boules sets zijn er ook eenvoudige Jeu de Boules ballen verkrijgbaar in vrolijke kleuren, gemaakt van plastic . Deze ballen zijn zeer geschikt voor Jeu de Boules als campingspel en voor iedereen die wil kennismaken met dit eeuwenoude populaire behendigheidsspel.