In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Massagekussens

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Masseren is een vak apart, ga je naar een goede masseur dan ben je al gauw tientallen euro's kwijt aan een behandeling. Haal daarom je masseur in huis door een eenmalig inverstering in een massagekussen. Zo hebben we massagekussens voor op de bank, bureaustoel of voor je nek. We hebben daarnaast diverse modellen met verschillende massage technieken waaronder de Shiatsu massage. Dit is een techniek waarbij de vorm van vingerdrukmassage wordt toegepast. 

Medisana Massagekussens

De massagekussens van Medisana zijn verkrijgbaar in twee verschillende soorten: massage- of warmteapparaten. De Medisana MC810, RBI, MC822, MC825, MC830, MCN zijn populaire modellen. De modellen hebben ieder een eigen techniek en masseren bepaalde spiergroepen. De massagekussen van Medisana zorgt voor een betere bloeddoorstroming met daarbij acupunctuur.

Beurer Massagekussens

Sinds 1916 richt Beurer zich op gezondheid en welzijn, waaronder ook Beurer massagekussens. De beschikbare modellen zijn momenteel de Beurer MG145, MG140 en MG150. Ook Beuer maakt gebruik van de Shiatzu massage technieken.