In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Stopwatch

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 31

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stopwatches voor Sporter, Trainer en Coach

Op zoek naar stopwatches? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt kiezen uit stopwatches van topmerken zoals Fastime, Seiko, Digisport en Hanhart.

Stopwatches zijn ideaal om op een zeer nauwkeurige wijze de verstreken tijd te meten vanaf het moment dat de stopwatch gestart wordt. Op deze manier is gemakkelijk te meten hoe lang iemand doet over het hardlopen, zwemmen of schaatsen van een bepaalde afstand. U kunt diverse stopwatches bestellen, van ietwat simpelere modellen met slechts een start-, stop- en terugknop tot aan stopwatchmodellen met geavanceerdere mogelijkheden. 

Bij het bestellen van een van onze stopwatches bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van een passende keuze dan staat onze klantenservice u graag te woord!