In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Plateau Weegschaal

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Plateauweegschalen van Soehnle en Seca

Plateauweegschalen zijn eenvoudige weegschalen waarmee u op een snelle en gemakkelijke manier uw lichaamsgewicht kunt meten. De modellen in ons assortiment verschillen in de manier waarop het gemeten lichaamsgewicht wordt getoond. De meeste plateauweegschalen zijn voorzien van nauwkeurige wijzeraflezing, zoals modellen uit de Seca 700 serie.  Wilt u nog accurater meten? Dan kunt u kiezen voor een plateauweegschaal met een speciaal displayscherm. Deze modellen zijn vaak ook een stuk geavanceerder en beschikken over meerdere meetmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan weegschalen die het gewicht, het BMI en de vet- en vochtverhouding van een persoon opmeten. Voorbeelden hiervan zijn Seca weegschalen uit de 800 serie.