In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Dorstlesser

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 30

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dorstlesser

Alle dorstlessers van de merken SIS, Carbboom en 3Action in ons assortiment voldoen aan de eisen die aan dorstlessende voedingsproducten gesteld worden. De drie belangrijkste voedingselementen zijn koolhydraten, hypotonen en natrium.

Koolhydraten (suikers)
De koolhydraten in een sportdrank helpen het bloedglucosegehalte in stand te houden. Dit zorgt ervoor dat vermoeidheid uitgesteld wordt waardoor uw uithoudingsvermogen langer is. Op die manier kunt u optimale sportprestaties behalen. 

Hypotoon/isotoon
Dit element heeft betrekking op het aantal deeltjes in een drank. Een hoge osmolaliteit of osmotische druk betekent dat er veel bestandsdelen zoals suikers en mineralen in zitten. Dit is erg belangrijk om het lichaam tijdens inspanning optimaal te laten presteren.

Natrium (zout)
Ook moet een goede dorstlesser beschikken over een minimale hoeveelheid natrium. Natrium zorgt voor een verbeterde wateropname. Het stimuleert het dorstgevoel en zet daardoor aan tot drinken waarbij tegelijkertijd het vocht optimaal opgenomen wordt en beter wordt vastgehouden en het niet verloren gaat via urine.