In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


EHBO Sportverzorging

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 84

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 84

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sport - Verzorgingmateriaal

Voor verzorgingsproducten bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons verschillende producten bestellen die ideaal zijn om snelle eerste hulp mee te verlenen zoals verbandspray, overlevingsdekens en brancards. Ook producten die veel gebruikt worden bij het verzorgen of voorkomen van blessures zoals warme en koude gels, opwarmingolie en kompressen zijn bij ons te bestellen.

Massagebanken

Naast losse producten zijn ook complete massagebanken bij ons te bestellen. Deze massagebanken zijn eenvoudig te installeren en zijn een echte must bij iedere sportclub of vereniging om sporters goed te kunnen masseren. U kunt kiezen uit een reguliere massagebank maar ook uit opvouwbare massagebanken die gemakkelijk te transporteren zijn.