In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Materiaal voor hoogspringen

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Met hoogspringen naar grote hoogtes

De lat letterlijk verleggen; hoogspringen is een uitdagende sport die veel lef vergt. Goede conditie en lef zijn zeker niet de enige waarden die nodig zijn, de juiste materialen zijn zeer belangrijk. Het uitgebreide assortiment  van Athleteshop zorgt ervoor dat u veel keuze heeft in al uw hoogspringactiviteiten.

De beste materialen voor hoogspringen

U kunt kiezen uit diverse hoogspringmaterialen zoals hoogspringlatten, meetlatten, springlijnen, staanders, lattenbodems en landingsmatten. Met deze benodigdheden bent u direct voorzien bent van de basisopstelling voor het hoogspringen. Deze basis kan uiteraard uitgebreid worden met bijpassende, handige accessoires.

Landingsmatten voor een veilige landing

Landingsmatten zijn misschien wel het belangrijkste artikel bij het hoogspringen. Hierin bestaan vele variaties, zoals de reguliere landingsmatten of de Aero-WM matten; een iets  geavanceerder model dat zorgt voor een nog zachtere landing. Bent u als school op zoek naar een landingsmat? Dan raden wij de standaard mat aan. Deze mat is van uitstekende kwaliteit en is eenvoudig op en af te bouwen.