In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Hordes voor hordelopen

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 62

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hordes voor hordelopen

Hordelopen is een van de moeilijkste onderdelen van atletiek. Er valt niet alleen vaak een horde, maar ook geregeld een sporter zelf. Dus durft u het zelf niet aan, dan zijn onze horden ook uitstekend in te zetten bij andere trainingen. Door te springen over de obstakels wordt namelijk de sprongkracht getraind, wat goed van pas komt bij veel andere sporten. Athleteshop heeft een groot aanbod van merken als Jako en Polanik.

Oefenhordes

De oefenhordes zijn zeer licht in gewicht en in hoogte verstelbaar. Dit zorgt ervoor dat ze zich uitstekend lenen om beginners kennis te laten maken met het hordelopen. De pendelhorde is één van onze populairste oefenhordes; mocht men bij het springen de lat aanraken, dan zorgt het veermechanisme ervoor dat de horde gelijk weer rechtop staat. 

Hordes voor topsporters

Voor hordelopen op topniveau hebben we ook diverse wedstrijdhordes in ons assortiment; al deze hordes zijn in hoogte te verstellen en voldoen aan alle internationale eiden (IAAF), waardoor ze perfect zijn voor wedstrijdgebruik of voor trainingen op topniveau!