In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Materiaal voor kogelslingeren

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 86

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Slingerkogels voor Kogelslingeren

Al het nodige materiaal voor kogelslingeren vindt u bij ons! U slingert het best met een goede slingerkogel. Op Athleteshop kunt u kiezen uit diverse kogels. Hierbij heeft u de keuze uit kogels van verschillende groottes en zwaartes, te gebruiken op wedstrijd- of trainingsniveau.

Welke slinger kiest u?

U kunt kiezen uit diverse slingerkogels, die in gewicht variëren van 3 tot 9 kilo. De kogels zijn omhuld door een met lood gevulde stalen mantel. Beginners raden wij dan ook aan te beginnen met een relatief kleine, lichte kogel om zo uw spieren geleidelijk op te bouwen en de kans op blessures te verminderen. Ervaren spelers zullen juist veel plezier beleven aan de wat zwaardere kogels.

Wedstrijdkogels

Naast diverse (wedstrijd)kogels vindt u in onze webshop ook alle andere benodigdheden voor kogelslingeren. Zorg voor de juiste handschoen en handgreep voor goede grip, meet uw worp met de juiste meetapparatuur en plaats de kogels in een handig kogelrek.

Bekijk het hele assortiment en bestel de beste artikelen op Athleteshop.