In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Materiaal voor verspringen

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Verst, verder, verspringen

Officieel verspringen vergt heel wat meer dan alleen een stukje springen. Voor het beste resultaat heeft u de beste benodigdheden nodig, en die vindt u bij ons!  Athleteshop heeft aanloopmarkers, afspringbalken, afstandsborden, afdekkingen, egaliseerders, inlegstroken, scheppen enzovoorts. Regupol.is één van de goede merken die wij aanbieden.

Afspringbalken voor verspringen

Er zit veel verschil in afspringbalken.U kunt kiezen uit afspringbalken van hout, glasvezel of rubber, wat voor u het prettigst is. De balken zorgen voor een goede grip en dus een stevige afzet.

Afzetbalken voor gevorderden

De balken die voldoen aan de eisen van de International Association of Athletics Federation (IAAF) zijn internationaal erkend en voldoen aan de juiste wedstrijdeisen. Deze afspringbalken zijn dus uitermate geschikt om in te zetten tijdens wedstrijden verspringen.