In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Badminton Shuttles

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Badminton shuttle

Zonder een badminton shuttle kun je het spel badminton niet spelen. Badminton shuttles kun je online bij ons bestellen in verschillende kleuren en modellen. Merken die wij aanraden zijn onder andere VictorYonex en Rucanor.

Nylon badminton shuttle

Nylon badminton shuttles zijn relatief goedkoop en hebben een langere levensduur dan de veren shuttle. Een nadeel van de nylon badminton shuttles is dat de vluchteigenschappen minder nauwkeurig zijn dan die van de veren shuttles. Echter is deze shuttle juist ideaal gemaakt voor badmintonnen op hobby- en beginnersniveau.

Veren badminton shuttle

Badminton shuttles van veer zijn iets duurder dan de nylon shuttle, aangezien ze van echte veren zijn gemaakt. Hierdoor heeft deze shuttle ook een kortere levensduur, maar ze beschikken daarentegen wel over betere vluchteigenschappen. De wat meer gevorderde en ervaren badmintonspelers zullen hier meer plezier uit halen.