In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Badmintonrackets

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 22

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Badminton racket

Bij badminton denk je naast de shuttle waarschijnlijk als eerste aan het badminton racket. Kies uit topmerken zoals YonexVictor, Rucanor en Carlton. De beste badminton rackets kun je hier online bestellen bij Athleteshop. 

Wat voor badminton racket moet ik kiezen?

Ovaal of optimetrisch? Badminton rackets zijn er in veel variaties. Naast de klassieke, ovalen rackets zijn er ook modernere badmintonrackets met isometrische bladvormen te bestellen. Dit racket is ideaal voor beginners, aangezien het raakoppervlakte groter is dan die van de reguliere rackets en je de shuttle beter kunt raken.

Een strak of flexibel gespannen badminton racket? Ook de flexibiliteit van een badminton racket is belangrijk. Ervaren en gevorderde spelers zullen veelal kiezen voor een wat zwaarder en steviger racket om meer controle over het spel te behouden. Voor de wat minder ervaren badmintonners zijn lichte en flexibele rackets aan te raden, omdat ze gemakkelijker te hanteren zijn.