In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Badminton Snaren

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

Badminton snaren

Je wilt winnen! Of in ieder geval lekker spelen! Badminton snaren bepalen het gevoel, de controle en de veerkracht van je badminton racket. Het kan zijn dat je badminton snaren na verloop van tijd uitdrogen en dus slapper worden. Je kunt met onze  snaren je badminton racket opnieuw bespannen, zodat deze weer als nieuw aanvoelt! Topmerken op het gebied van badminton snaren zijn onder andere VictorPacific en Carlton.

De juiste snaardikte

Bij het kiezen van de juiste snaren is het vooral zaak om te letten op de snaardikte. Een dikkere snaar gaat over het algemeen langer mee dan een dunnere snaar en is een echte aanrader voor aanvallende badmintonners die op zoek zijn naar kracht. Dunne badminton snaren gaan wat minder lang mee maar zijn juist perfect voor eenieder die op zoek is naar meer controle en precisie tijdens het spelen.

Goede snaarbespanning

Ook de snaarbespanning is belangrijk. Een lage spanning biedt meer demping en dus meer comfort tijdens het spelen dan badmintonsnaren die hoog bespand zijn. Vooral voor beginners is een lage bespanning aan te raden. Ervaren spelers zullen echter meer plezier beleven aan hoog bespande snaren, deze zorgen namelijk voor meer kracht en controle over de shuttle.