In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

61-80 tot 315

Van laag naar hoog sorteren

61-80 tot 315

Badminton spelen we met twee of vier spelers. Benodigdheden voor een badminton wedstrijd zijn badmintonrackets, een shuttle, een badmintonnet en een veld. De afmeting voor enkel spel is 6.10 bij 13.40 meter, een dubbelspel heeft een lengte van 12.64 meter. Het spel badminton wordt gespeeld op professioneel niveau en recreatief. Dus wil je een potje badminton spelen op vakantie of ben je een fanatieke badminton speler? Je bent bij Athleteshop op het juiste adres, we hebben namelijk een breed badminton assortiment.

Badmintonrackets

Een badmintonracket lijkt veel op een tennisracket, echter is het raakvlak een stuk kleiner en is de lengte van een badmintonracket een stuk langer. Een ander groot verschil is dat een racket van badminton erg licht is, dit ten behoeve van het spel zelf. De beste badmintonrackets kun je hier online bij ons bestellen: Carlton, Rucanor,Victor en Yonex.

Badmintonkleding

Hoogwaardige merken brengen goede kwaliteit. Kom goed voor de dag met badmintonkleding en –schoenen van Babolat, Prince en Hi-Tec. Dit geldt ook voor de shuttles en overige accessoires zoals stopwatches, scoreborden en veldinrichtingsmaterialen. Haal dus alles in huis voor badminton, bij ons!