In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Basketballen

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 47

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een basketbal van Athleteshop

Een potje basketballen is altijd leuk, of u het nu op laag of hoog niveau doet. Een basketbal is in elk geval van belang. In het assortiment van Athleteshop heeft u de keuze uit uiteenlopende ballen van de topmerken Molten, Spalding en Mikasa.

Dunken, dribbelen, rollen, werpen

In de zaal of op straat, voor kinderen of volwassen, voor dames of heren; elke categorie heeft weer een andere basketbal nodig. De maat, het gewicht, de hoeveelheid grip en de kleuren van de basketballen verschillen, waardoor de keuze groot is en waardoor de ene bal meer kan passen bij het doel dat u voor ogen heeft dan een andere bal.

Kiest u voor een leren wedstrijdbal of een lichte buitenbal? Of toch liever de regenboogbal of een paarse bal voor speciaal voor dames? Zoek via ons menu op bepaalde specificaties en lees de uitgebreide productinformatie, zodat u de juiste keuze kunt maken en vindt wat u zoekt! Bestel direct online en voor u het weet staat u met de nieuwe basketbal te stuiteren.