In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

21-40 tot 153

Van laag naar hoog sorteren

21-40 tot 153

Alles voor basketbal bij Athleteshop

Of u nu sterspeler bent of alleen voor de deur af en toe een balletje gooit, bij Athleteshop vindt u alle benodigdheden om te basketballen. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat u veel keuze heeft in alles wat met basketbal te maken heeft; van een basketbalnet tot aan een basketbalpaal en van de basketbalring tot aan het basketbalbord. De basketbal zelf blijft uiteraard ook niet achterwege!

Een balletje opgooien

Een goede bal dunkt het beste. De basketballen van topmerken als Molten, Spalding en Mikasa vindt u bij ons op de webshop. De ballen kunt u gebruiken voor uiteenlopende sportniveaus. Neem de door de FIBA goedgekeurde ballen, die zich uitstekend lenen voor basketbalwedstrijden. Ook ballen voor het gebruik tijdens basketbaltrainingen of voor recreatief gebruik zijn bij ons te bestellen.

Samen basketballen

Scholen en verenigingen hebben belang bij grote hoeveelheden. Ook daar kan Athleteshop u in voorzien. Wij hebben complete ballensets waarmee u in één klap een flink aantal ballen in huis haalt, tegen zeer scherpe prijzen!

Bekijk de webshop om te vinden waar u naar op zoek bent en uiteraard staat onze klantenservice u graag te woord bij eventuele vragen. Athleteshop heeft een veelzijdig aanbod, een snelle levering en producten van goede kwaliteit.