In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 26

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Biljartmateriaal bij Athleteshop

Of u nu sterspeler bent of alleen in de kroeg af en toe een balletje tikt, op Athleteshop vindt u alle benodigdheden voor een potje biljarten, poolen of snooker. Ons brede assortiment zorgt ervoor dat u veel keuze heeft in alles wat met deze tak van sport te maken heeft; van een pooltafel tot aan een biljartkeu en van biljartballen tot aan speciale tassen.

Biljarten, poolen of snookeren?

Omdat er bij biljart, snooker en poolen verschillende spelregels gelden, verschillen de pool-, biljart- en snookermaterialen ook van elkaar. Bij het bestellen van een tafel is het dus belangrijk om na te gaan voor welke sport u van plan bent de tafel te gebruiken.

Voor elk wat wils

U kunt kiezen uit verschillende snooker-, biljart-, en poolbenodigdheden van topmerken zoals Heemskerk, Buffalo en TopShot die u zowel thuis, op verenigingen, in kantines, horeca-instellingen en noem maar op kunt gebruiken!

Bekijk de webshop om te vinden waar u naar op zoek bent en uiteraard staat onze klantenservice u graag te woord bij eventuele vragen. Wij voorzien u van een veelzijdig aanbod, een snelle levering en goede kwaliteit.