In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Keu Accessoires

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

Alle accessoires voor de keu

Een keu bestaat uit veel onderdelen en moet goed onderhouden worden. Zodoende zijn er veel accessoires die de keu en de onderhoud daarvan optimaliseren. Denk hierbij aan de juiste pomerans, goede grips, de beste ferrulebiljartkrijt en opbergrekken.

Een goede keu is het halve werk

Zorg met de juiste rubber grips voor een fijne grip op de keu en gebruik biljartkrijt voor een goede stoot. Joint beschermers zijn één van de belangrijkste accessoires voor de verlenging van het leven van de stok, doordat ze de pin beschermen.

Sterke materialen

De accessoires zijn van high-impact materialen die beter resistent zijn tegen barsten, splinteren en breken. Daarnaast zijn de materialen stevig en zacht, waardoor het van binnen goed beschermd wordt tegen stof en viezigheid en van buiten tegen de wat hardnekkerige vuil