In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Biljarttafel Accessoires

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

3 artikel(en)

Tafelaccessoires op Athleteshop

Op en rond de biljart-, pool- en snookertafel zijn veel accessoires te bedenken. Goed onderhoud is belangrijk, net als handige hulpmiddelen voor tijdens het spel. Op Athleteshop vindt u alle deze accessoires van onder andere Buffalo en Favero.

Wat kunt u kiezen?

Een strak laken dat afgenomen dient te worden met de juiste borstel en een goede afdekhoes heeft. Degelijke verlichting, stabiele stelpoten en vaste pockets. De hoeveelheid accessoires die bij een biljarttafel komen, zijn groot en dienen van goede kwaliteit te zijn. Dan zit u hier goed!

Lekker tafelen

Zorg dat u alles tiptop in orde heeft met de diverse tafelbenodigdheden. Zo speelt u de beste potjes biljart, pool en snooker. Kijk rond op onze website en bestel direcht online.