In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Boks Bandages

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

7 artikel(en)

Bandages bij Athleteshop

Bandages en handwraps worden gebruikt om voor extra vochtabsorptie en om voor meer bescherming en schokdemping te zorgen. Dit is niet alleen voor u als bokser erg plezierig maar zorgt er ook voor dat uw bokshandschoenen een stuk langer meegaan.

Hygiëne & Comfort

Het dragen van bandages versterkt uw polsen en handen. Als u een bandage onder uw bokshandschoenen draagt maken ze geen direct contact met uw transpiratievocht. Op die manier beschermt u het leer van uw handschoenen, waardoor ze een stuk schoner blijven. Ook ideaal wanneer er gebruikt wordt gemaakt van gemeenschappelijke bokshandschoenen, zoals in de sportschool of de boksvereniging.

Evergel Handwraps

De Evergel Handwraps zijn een tijdsbesparend alternatief voor boksbandages onder je handschoenen. Evergel Handwrap is gevuld met een speciaal schokopvangend gel om extra bescherming te bieden aan de gewrichten in de hand.