In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Boksen Hoofdbscherming

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

De juiste hoofdbescherming

Het dragen van een bokshelm is tijdens het trainen van groot belang en zorgt voor extra veiligheid tijdens het boksen. Op die manier wordt voornamelijk uw slaap beschermd tegen de harde klappen. Als de slaap een klap te verduren krijgt, is de kans groot dat u knock-out gaat; dat wil natuurlijk niemand! De oplossing? Een bokshelm!

Impossible is Nothing

De hoofdbescherming van Adidas staat al jarenlang bekend om hun uitstekende kwaliteit en schokabsorberende vermogen. Wanneer u kiest voor een stoer attribuut als de bokshelm, bent u dus verzekerd van een uitmuntende bescherming die zorgt voor optimale veiligheid!

Daar waar vaak klappen vallen..

Dat een bokshelm uw hoofd beschermt is duidelijk. Daarnaast heeft elk hoofddeksel een eigen protectiegebied. Krijgt u vaak stoten op uw kin of kaken? Is uw neus een populaire landingsbestemming of bent u trots op uw jukbeenderen? Kies dan voor bokshelmen die één van deze gebieden extra bedekt.