In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Boksen Kruisbescherming

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

Kruisbescherming

Onder de gordel een klap krijgen kan wel eens verkeerd terecht komen.. In dat geval is een kruisbeschermer de ideale uitkomst. De toks van Paffen, Adidas en Everlast beschikken over goedzittende pasvormen en zorgen voor optimale bescherming tijdens het sparren of een wedstrijd. Vooral tijdens free fight, kickboksen, thaiboksen en traditioneel boksen wordt vaak een tok gedragen.

Getokkel

Het assortiment van Athleteshop  is nauwkeurig samengesteld en bestaat uit toques van hoogwaardige kwaliteit. Ze zijn stuk voor stuk gemaakt van stevig en sterk materiaal, waardoor veiligheid gegarandeerd is. De kruisbeschermers zijn verkrijgbaar met een geïntegreerde schaal of een losse schaal. Door het stretchmateriaal of een elastische band is het passend en comfortabel.

Gepantserd

Wilt u geen enkel risico lopen, kies dan voor een bredere lederen of nylon tok. De Adidas kruisbeschermer is voorzien van climacool technologie, wat zorgt voor extra ventilatie en vochtregulering. Deze toque is CE gekeurd en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen.