In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Bokshandschoenen

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Diverse bokshandschoenen bij Athleteshop

Omdat u bij boksen zowel tegen elkaar als tegen een bokszak kunt vechten, traint of een wedstrijd kunt hebben, binnen sport of aan Mixed Material Arts doet, verschillen de bokshandschoenen ook van elkaar. Bij het bestellen van handschoenen is het dus belangrijk om na te gaan voor welke doeleinden u van plan bent de handschoenen te gebruiken. U heeft de keuze uit een ruim assortiment dat bestaat uit diverse bokshandschoenen, zakhandschoenen, MMA handschoenen en bandages, van topmerken als Everlast, Hammer en Paffen Sport.

De normale handschoenen om te boksen

Zoekt u een goed paar handschoenen om mee te sparren of te vechten? Dan kiest u voor een regulier paar bokshandschoenen. Deze zijn verkrijgbaar in uiteenlopende gewichten en formaten, voor junioren, mannen en vrouwen en voor lichtere en zwaardere trainingen.

Zakhandschoenen

Wanneer u juist van plan bent met een bokszak te trainen kiest u voor een zakhandschoen. Deze handschoenen beschikken over dempende eigenschappen, waardoor de belasting op uw handen en polsen zo gering mogelijk blijft.

MMA Handschoenen

MMA handschoenen worden, zoals de naam al doet vermoeden, bij Mixed Martial Arts (MMA) sporten gebruikt, waarbij technieken uit verschillende vechtsporten worden gecombineerd. Het is bij MMA een vereiste om speciale handschoenen te dragen. Deze zijn voorzien van een uniek ontwerp dat u in staat stelt meer grip uit te oefenen waardoor ze geschikt zijn voor vechtsporten zoals worstelen en grappling.

Binnenhandschoenen

Binnenhandschoenen worden gebruikt om voor extra vochtabsorptie, meer bescherming en schokdemping te zorgen. Dit is niet alleen voor u als bokser erg plezierig, maar zorgt er ook voor dat uw boks handschoenen een stuk langer meegaan