In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Bokszakhandschoenen

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Bokszakhandschoenen

Tijdens het trainen met een bokszak of speedbal raden wij aan om een goed paar zakhandschoenen te gebruiken. Zakhandschoenen beschikken over dempende eigenschappen waardoor de belasting op uw handen en polsen zo gering mogelijk blijft. U heeft de keuze uit verschillende Everlast en Hammer bokszakhandschoenen, waarvan sommige modellen ook tijdens reguliere trainingen als bokshandschoenen gebruikt kunnen worden.

ForEver

Everlast heeft variaties op de ‘reguliere’ handschoenen. Zo is er Everlast's EverFresh™, die speciaal gemaakt zijn zodat de huid irritatie- en geurvrij blijft. EverDri™ optimaliseert het comfort en het uithoudingsvermogen door het vocht snel en efficiënt af te voeren en EverCOOL™ beheerst en reguleert de ideale lichaamstemperatuur van de sporter door een continue luchtstroom.

Hammertime

Hammer Premium zakhandschoenen zijn dunner en lichterdan de traditionele bokshandschoenen. De reden hiervoor is dat ze op deze manier veel beter functioneren in combinatie met een bokszak of een speedbal. De Hammer bokszakhandschoenen zijn voorgevormd zodat je beschermd wordt tegen onaangename schaafwonden en andere verwondingen.