In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Bokszakken

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

Modellen bokszakken

Bokszakken lenen zich uitstekend om uw bokstechnieken mee te perfectioneren. Bij het bestellen van dit oefenmateriaal is het belangrijk om na te gaan voor welke doeleinden u van plan bent de bokszak te gebruiken. Voor welke bokszak u kiest hangt voor een groot deel af van uw bokservaring. U kunt een keuze maken in verschillende merken (Everlast, Hammer, Paffen), uiteenlopende maten en inhoud, gevuld of ongevuld en diverse ophangsystemen.

Jong geleerd..

Beginners is aan te raden om voor de relatief kleine en lichte bokszakken te kiezen. Over het algemeen zijn deze zakken niet gemaakt van leer maar van een andere stof, bijvoorbeeld katoen.

.. is oud gedaan.

Gevorderden raden wij aan te trainen met een lederen bokszak. Het leer zorgt ervoor dat de zak stevig is en goed beschermd wordt, waardoor u zich volledig uit kunt leven op uw bokszak zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat hij schade oploopt.