In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Dartborden

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 37

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Koop het beste dartbord bij Athleteshop

Het dartbord is een rond vezelplaat dit een dikte heeft van plus minus 18 milimeter. Het dartbord is daarnaast afgewerkt met een metalen band en plaat. De plaat zorgt voor de vakken/punten indeling, deze is om en om met verschillende kleuren zichtbaar.

Gooi je af en toe en dartpijltje in de kroeg, bent je thuis fanatiek aan het oefenen of ben je een professionele darter? Athleteshop heeft voor iedere darter dartborden beschikbaar. Koop vandaag een dartbord van de beste dart merken. Topmerken op het gebied van darten zijn onder andere Bull's, Unicorn, Winmau, XQ Max en Bull's.

Het niveau van de spelers bepaalt in zekere zin het speelbord. De hobbydarters kunnen denken aan eenvoudiger dartbordmodellen voor softtipdarts of magnetische darts, terwijl de profspelers kunnen kiezen uit de dartborden die voldoen aan alle internationale competitie eisen. Deze borden varieren onder andere in de mate van bespanning, de draaddikte en de hoeveelheid krammen.

Elektronische Dartborden

Naast de reguliere dartborden kun je bij ons ook terecht voor elektronische dartborden. Een groot voordeel van een elektronisch dartbord is dat deze automatisch de score voor je bij houdt. Zo hoef je dus zelf niet meer de score bij te houden. Op deze manier kun je je volledig focussen op het darten.