In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Dartpijlen

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 403

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 403

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De beste dartpijlen

Dartpijlen zijn er in zeer veel verschillende vormen en maten. Het gebruiken van een pijl die goed en stevig in de hand ligt, is bij het darten van essentieel belang. Dit hangt af van verscheidene factoren, waaronder ervaring, techniek en persoonlijke voorkeur. Om u te helpen bij het vinden van de juiste dartpijl kunt u kiezen uit een ruim assortiment van topmerken als Unicorn en Harrows, bestaande uit dartpijlen met uiteenlopende eigenschappen en kwaliteiten. Een dartpijl bestaat uit 4 delen: punt, barrel, shaft en flight. De punt zit aan de barrel vasat. De shafts kun je los bij online bestellen evenals de flights. Wil jij met dezelfde dartpijlen gooien als Michael van Gerwen, je kunt ze bij ons online bestellen!

Steeltip

De steeltip darts worden gebruikt voor de sisalborden. Een steeltip heeft een scherpere voorkant zodat deze beter in het dartbord blijft zitten. Bij steeltipdarts zit de dartpunt in de barrel vast en kunnen deze enkel met speciale apparatuur worden vervangen. De dartpijlen met de stalen/metalen punt gaan lang mee en garanderen veel speelplezier.

Softtip

De dartpijlen met een softtip zijn speciaal voor elektronische dartborden en hebben een kunststof tipje als punt. De punten zijn hierbij afschroefbaar, zodat je ze zelf kunt vervangen als ze afbreken. Op die manier kan je je eigen punt kiezen en heb je jarenlang plezier van de daadwerkelijke dart.