In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Scoreborden voor Darten

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

4 artikel(en)

Dart Scoreborden

Een scorebord moet betrouwbaar, precies en goed zichtbaar zijn. Athleteshop levert scoreborden van goede kwaliteit. Whiteboard- en elektronische scoreborden, met deze scoreborden kan het bijna niet meer misgaan. Perfect voor spannende wedstrijden en oefenmetingen.

De elektronische scoreborden zijn makkelijk in gebruik, doordat ze automatische de stand berekenen en hiervan een gemiddelde geven. Breek je hoofd dus niet over moeilijke sommen, maar laat het bord het werk doen!Wit puntentotaal

Wil je zelf gemakkelijk en snel de score bijhouden, kies dan voor een whiteboard dart scorebord. Zeer slijtvast, flexibel, makkelijk te beschrijven en uit te wissen. De borden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunt u ook gebruiken voor andere sporten dan darts.