In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Fiets Binnenband

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Racefiets Binnenbanden bij Athleteshop.com

De perfecte wielerbanden bieden veel grip en weinig rolweerstand. Wij hebben hier op ingespeeld door banden aan te bieden die zijn voorzien van de unieke Dual Compound technologie. Dit soort banden bestaat uit diverse rubbersoorten waardoor ze voor weinig rolweerstand en optimale grip zorgen. Alle banden in ons assortiment beschikken over deze eigenschappen waardoor ze dus uitstekend te gebruiken zijn voor het wielrennen.

Bent u op zoek naar andersoortige banden? Dan zult u ook rekening moeten houden met de ondergrond waarop u van plan bent te gaan fietsen. Hierbij kan als stelregel worden genomen dat hoe zwaarder het profiel van uw band is, hoe meer grip u op het wegdek heeft. Vaak zijn gladde banden aan te raden wanneer u op asfaltwegen rijdt. Banden met een grover en zwaarder profiel zijn juist ideaal voor modderige omstandigheden.