In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Fietsbroeken

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 33

Pagina:
  1. 1
  2. 2

De beste wielerbroek en fietsbroek bij Athleteshop

Zoekt u een wielerbroek van de hoogste kwaliteit? Op Athleteshop vindt u de beste fietsbroeken van merken als Bioracer, Pearl Izumi en Shimano, in zowel dames- als herenmodellen. Deze broeken geven u de topkwaliteit van gevestigde merken en blijven bij ons toch betaalbaar.

Goede broek is goed werk

Het dragen van een wielerbroek of een wielershort tijdens het wielrennen maakt dat uw lichaam uw transpiratievocht snel en effectief af kan voeren. Op die manier blijft uw lichaamstemperatuur constant en zult u geen last hebben van overmatige transpiratie en behoudt u grip op het zadel. De shorts sluiten nauw aan op uw lichaam waardoor ze zorgen voor optimale bewegingsvrijheid. 

Mooi voor de dag komen

Kies voor een korte of een lange fietsbroek, nauwsluitend of iets losser, met bretels of zonder; Athleteshop heeft voor ieder wat wils. Kijk rond op onze webshop en bestel direct online.