In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Fietshandschoenen

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 23

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Fietshandschoenen bij Athleteshop

Goede fietshandschoenen beschermen je tegen het weer, maar zorgen ook voor grip en comfort. De collectie handschoenen van Athleteshop bestaat uit veel soorten en maten, voor elk seizoen, van topmerken als Giro, Pearl Izumi en Shimano. Kijk rond op onze webshop en bestel direct online.

Welke handschoenen kiest u?

Bij de keuze voor de juiste fietshandschoenen is het van belang voor welke discipline u de handschoen nodig heeft en welke eigenschappen u belangrijk vindt. Er zijn wielerhandschoenen met een extra goede grip, betere vochtafvoering, knokkelbescherming of met een klittenbandsluiting of Easy-Off lus. Voor sommige wielrenners is bijvoorbeeld een schuimvoering of gel padding zeer belangrijk, die een trillings- en schokdempend effect heeft.

Zomer of Winter

Een paar wielerhandschoenen zijn voor de fanatieke wielrenner in de winter en in de zomer geen overbodige luxe. In de wintertijd raden wij sterk aan om te kiezen voor de handschoenen met lange vingers. Gedurende zomer is het geen probleem om de halve vingerhandschoen te dragen.