In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Fietsketting

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

Racefiets Kettingen bij Athleteshop.com

Door uw fietsketting om de zoveel tijd te vervangen houdt u uw racefiets in optimale conditie. Het is vaak ook zo dat uw fietsketting na verloop van tijd minder soepel werkt omdat er vuil is tussen komen te zitten. De levensduur van uw fietsketting hangt af van meerdere factoren zoals de weersomstandigheden, de omgeving waarin u fietst en het onderhoud. U kunt een ketting die toe is aan vervanging herkennen doordat hij meer de 5 mm van het voorblad opgetild kan worden.

Onze ervaring leert dat het van belang is de ketting van uw racefiets goed te onderhouden en op tijd te vervangen. Te lang doorfietsen met een versleten ketting kan namelijk blijvende schade toebrengen aan uw cassette.