In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Rollerbank Accessoires

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

Tacx Onderdelen

Bij Athleteshop.com vindt een groot assortiment onderdelen voor bijna alle Tacx Trainers. Of u nu op zoek bent naar complete montagezakjes voor Tacx trainers, nieuwe kabels of een nieuwe rem of motor? U vindt het zeker bij Athleteshop.com.

Tacx Accessoires

Bij ons kunt u ook terecht voor diverse Tacx accessoires voor uw tacs trainers, zoals bijvoorbeeld Tacx tassen  zoals de Tacx Antares Tas T1180 en de Tacx Trainerstas T1380. Bij ons kunt u echter ook Tacx accesoires vinden die gebruikt kunnen worden voor het sleutelen en onderhoud van uw Tacx Trainer.

Tacx Montagestandaarden

De montagestandaarden van Tacx staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit en duurzaamheid. Met de Tacx montagestandaarden kunt op een veilige manier aan uw fiets sleutelen. De topper onder de montagestandaarden is de Tacx Spider Prof T3025 die door de aluminium onderdelen extreem licht in gewicht is. Het complete statief is kantelbaar en kan 360 graden gedraaid worden u moeiteloos vanuit elke kant aan uw fiets kunt sleutelen.
Een voordelige keus is de Tacx Cycle Stand T3000. Deze montagestandaard is voornamelijk geschikt voor de wat eenvoudigere en kleine reparaties. De hele fiets is eenvoudig naar voren te kantelen waardoor sleutelen aan het balhoofd en het stuur nog eenvoudiger wordt.