In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Schoenen voor Wielrenners

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 120

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 120

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wielrenschoenen

U zult als wielrenner zeker een geschikt paar wielrenschoenen kunnen vinden bij Athleteshop.com. Ons assortiment is nauwkeurig samengesteld en bestaat uit diverse topschoenen van toonaangevende merken zoals Shimano en Shidi. Bij het uitzoeken van een nieuw paar wielrenschoenen is het belangrijk rekening te houden met een aantal belangrijke factoren:

Wielrenschoenen met of zonder kliksysteem

Veel wielrenschoenen zijn voorzien van een kliksysteem. Dit systeem maakt dat u uw schoenen vast kunt klikken aan de pedalen van uw racefiets. Vooral wanneer u lange races fietst waar u weinig af hoeft te stappen zijn schoenen met een kliksysteem aan te raden. Moet u veel afstappen of bent u een beginnende wielrenner? Dan raden wij aan schoenen zonder kliksysteem te dragen.