In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Overschoenen

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

10 artikel(en)

Overschoenen bij Athleteshop

De overschoenen op Athleteshop zijn niet alleen functioneel, ze zien er ook nog eens slick uit. De merken Shimano en Pearl Izumi bieden overschoenen van goede kwaliteit, wat u comfort en zekerheid biedt. Kijk in ons assortiment en ga voor de schoen die u het meest aanspreekt- goed zijn ze allemaal!

Harde wind en koude regen

Overschoenen zijn zo ontworpen dat ze diverse weersomstandigheden aan kunnen. Het isolerende materiaal is waterafstotend en waterdicht en beschermen uw voeten tegen vuil en vocht tijdens natte ritten. Daarnaast zorgen de schoenen ervoor dat uw voeten warm blijven, doordat ze wind en vrieskou ‘buiten’ houden. 

Aerodynamisch

Het lichtgewicht materiaal en gladheid van overschoenen helpen de luchtweerstand te minimaliseren. Door deze aerodynamische eigenschap worden deze kledingattributen vaak gebruikt tijdens tijdritten. Dus wilt u uw tijd verbeteren, zorg er dan voor dat u een paar van onze overschoenen aan heeft!