In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Balanstrainers & Stabiliteitstrainers

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 39

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Balanstrainers en Stabiliteit Trainers

Al het nodige materiaal om uw coördinatievermogen en lichaamsstabiliteit mee te trainen vindt u hier. Naast dat onze producten zich uitstekend lenen voor diverse sporttrainingen zijn ze ook ideaal voor revalidatietrainingen of fysiotherapeutische oefeningen. Balanstrainingen stellen u in staat de kleinste en diepst gelegen spieren in uw lichaam te trainen waardoor u uw lichaamsstabiliteit en coördinatievermogen op een zeer effectieve manier traint. 

Balanstrainers zijn geschikt voor sporters van ieder niveau. Ze stellen u in staat om op een comfortabele manier te trainen die volledig aansluit op uw sportniveau. U bepaalt namelijk zelf de intensiteit van de oefeningen die u uitvoert waardoor balanstrainers dus door iedereen te gebruiken zijn.

Wilt u thuis balanstrainingen uitvoeren? Dat kan met de BOSU balanstrainer HOME Edition! Deze balanstrainer wordt geleverd met een handige work-out dvd waarmee u op uw eigen tempo kunt trainen.