In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


TRX

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

  • Trx Extender

    Trx Extender

    € 19,95

    Special Price € 17,95

Van laag naar hoog sorteren

1 artikel(en)

TRX-training Materiaal bij Athleteshop.com

TRX-trainers zijn nieuwe krachttrainingsmaterialen die zorgen voor een ongekend effectieve full body work-out. Het trainen met TRX-trainers is een trend die over is komen waaien uit Amerika en wordt ook in Europa steeds populairder. Dit is niet vreemd: TRX-trainers stellen sporters van ieder niveau in staat om binnen no time optimale sportresultaten te behalen. 

Met een TRX-trainer traint u met uw eigen lichaamsgewicht
Een TRX-trainer monteert u aan het plafond. De trainer is voorzien van stevige elastieken straps die u tijdens het trainen vasthoudt en oprekt. Dit maakt dat u het als het ware opneemt tegen uw eigen lichaamsgewicht. Deze trainingsvorm zorgt ervoor dat u uw lichaam op een verantwoordelijke en geleidelijke manier traint. U bouwt uw spiermassa beetje bij beetje op en versterkt daarbij tegelijkertijd ook de diepst gelegen spieren in uw lichaam.