In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Yoga & Pilates

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 116

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 116

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Yoga en Pilates Artikelen bij Athleteshop.com

Op zoek naar materiaal voor uw yoga- of pilatestrainingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Yoga en pilates zijn erg populair en richten zich voornamelijk op stabilisatie- en krachttrainingen. U vindt hier velerlei producten die ideaal zijn om te gebruiken tijdens yoga- of pilatestrainingen. Hierbij kunt u denken aan fitnessmatten die voor een zachte en stabiele ondergrond zorgen tijdens het uitvoeren van grondoefeningen. Ook rollen, blokken en ringen die u als hulpmiddel kunt gebruiken tijdens het trainen vindt u hier.

Mocht u iets minder bekend zijn met deze sporten maar wilt u er meer over te weten komen dan bieden onze yoga- en pilatesboeken de perfecte uitkomst! Met deze boeken komt u alles te weten over de verschillende oefeningen en kunt u op uw eigen niveau beginnen met trainen.