In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Spelen & Leren

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Spelen en leren Speelmaterialen

Alle speelmaterialen uit ons Spelen en Leren assortiment hebben spelen met leren op een perfecte manier gecombineerd. Ze zijn echte aanraders voor scholen, kinderopvangcentra en crèches omdat ze een leerzaam en speels alternatief bieden voor het reguliere speelmateriaal. 

U kunt kinderen bijvoorbeeld laten werken aan hun motorische vaardigheden door te spelen met de Kruip Tunnel, de Ritme Vlaggen of het Hamsterrad. Ook aan het trainen van sociale vaardigheden is gedacht, dit kan met speelmaterialen die veel teamwork vereisen zoals het Ronde Doek, de Schuim Bouwstenen en de Dansdoeken.

Uiteraard zijn ook diverse puzzels te bestellen! Deze letter- en getallenpuzzels lenen zich perfect om kinderen op een speelse manier te leren rekenen of spellen.