In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Ritmische Gymnastiek

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ritmische gymnastiek Artikelen

Ritmische gymnastiek is een gymnastiekonderdeel waarbij men oefeningen uitvoert op muziek. Het is hierbij de kunst om de oefeningen zo sierlijk mogelijk uit te voeren. Bij het beoefenen van dit gymnastiekonderdeel wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals linten, hoepels, touwen, ballen en knotsen. 

U heeft de keuze uit verschillende materialen die u uitstekend kunt gebruiken bij ritmische gymnastiekoefeningen. Zo kunt u kiezen uit gymnastiekballen in verschillende kleuren, formaten en gewichten. Ook hoepels, Gym Sticks, knotsen en linten die te gebruiken zijn op trainings- en wedstrijdniveau zijn hier te vinden.

Naast deze trainingsmaterialen zijn ook speciale ondervloeren bij ons te bestellen. Hierbij kunt u denken aan een door de Federation Internationale de Gymnastique (FIG) gecertificeerde gymnastiekvloer die voldoet aan alle nationale en  internationale voorschriften waardoor hij zeer geschikt is voor wedstrijden of gymnastieklessen op topniveau!