In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Springplank voor gym en turnen

Van laag naar hoog sorteren

19 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

19 artikel(en)

Springplanken bij Athleteshop.com

Springplanken bestaan uit twee houten planken die met elkaar verbonden zijn via een veermechanisme. Dit veermechanisme zorgt ervoor dat men zich uitstekend af kan zetten op de springplank waardoor men hoge sprongen kan behalen. Ze zijn dus ideaal om te gebruiken bij springoefeningen in combinatie met een kast, bok of Pegasus! 

U kunt springplanken bestellen in verschillende uitvoeringen en formaten. Iedere plank beschikt over verschillende eigenschappen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale springplanken voor kinderen te bestellen zoals de Springplank Kids 40, Springplank Junior en de Springplank kids 60.

Springplanken voor Gevorderden

Voor volwassen en ervaren sporters zijn de Ergotop springplanken aan te raden. Deze springplanken beschikken over verbeterde springeigenschappen en lenen zich uitstekend voor het gebruik op trainingsniveau. Bent u juist op zoek naar een wedstrijdplank? Kijkt u dan eens naar de Ergotop 6, 7 en 8 springplanken. Deze planken zijn officieel goedgekeurd door de Federation Internationale de Gymnastique (FIG) waardoor ze ideaal zijn voor het gebruik op wedstrijdniveau.