In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Gym & Turn Trampolines

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Trampolines

U kunt kiezen uit diverse Mini Tramp en Grand Master trampolines in uiteenlopende modellen. Onze kleine Mini Tramp trampolines lenen zich perfect voor thuisgebruik of voor het geven van gymnastieklessen aan kinderen. Op deze manier laat u kinderen op een toegankelijke en plezierige manier kennismaken met het gymnastieken. 

Voor scholen en gymnastiekverenigingen zijn onze grote trampolines aan te raden. Hierbij kunt u denken aan diverse trampolines van het topmerk Grand Master die zich perfect lenen voor het uitvoeren van gymnastiekoefeningen op zowel beginners- of topniveau. 

U vindt hier ook alle nodige accessoires om uw trampoline mee te installeren of te onderhouden zoals kabels, gronddoppen, veerbeschermers en springdoeken.