In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Van laag naar hoog sorteren

21-40 tot 463

Van laag naar hoog sorteren

21-40 tot 463

Gymnastiek Materiaal bij Athleteshop

Gymnastiekmateriaal dat geschikt is voor het gebruik op scholen, gymnastiekverenigingen en turnverenigingen bestelt u op Athlete.nl. Met een ruim assortiment dat bestaat uit materiaal van echte topkwaliteit, bent u bij Athlete.nl verzekerd van het ruimste online assortiment op het gebied van gymnastiekmateriaal. Dit brede aanbod maakt dat u op de gymnastiekafdeling van Athlete.nl zeker geschikt gymnastiekmateriaal zult vinden dat volledig aansluit op uw wensen en uw sportniveau.

Toestellen en accessoires voor alle gymnastiekvormen


Athleteshop biedt een uiterst breed assortiment bestaande uit gymnastiektoestellen voor uiteenlopende disciplines binnen het gymnastieken. U kunt hierbij denken aan hoogwaardige toestellen en accessoires voor het turnen, gymnastieken, tumbling en vormen van ritmische gymnastiek.

Trainingsmateriaal voor optimale gymnastiekprestaties
Om uw gymnastiekoefeningen zo goed mogelijk uit te voeren is het belangrijk uw lichaam in topconditie te houden. Met een mix van kracht-, balans- en conditietrainingen bouwt u zowel spiermassa als een goed conditievermogen op en houdt u uw lichaam op en top fit.  U zult uw oefeningen gecontroleerder en preciezer uit kunnen voeren waardoor u tijdens het gymnastieken het beste uit uzelf haalt en optimale gymnastiekprestaties neer zult zetten.