In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Handballen

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 108

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 108

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Handbal Ballen bij Athleteshop.com

Athlete.nl voor al uw handballen! U vindt in ons assortiment ballen van topmerken zoals Molten en Kempa die zich uitstekend lenen voor het gebruik op uiteenlopende sportniveaus. Bij het bestellen van de juist bal is het belangrijk rekening te houden met de balmaat. Heren en dames spelen op seniorniveau met ballen van respectievelijk maat 3 en 2. Juniorspelers tot en met 12 jaar raden wij balmaat 1 aan. Voor de allerjongsten zijn er ballen in maat 0.

Wedstrijdniveau

De nieuwste wedstrijdbal is de Kempa Nucleus Wedstrijdbal. Deze bal is voorzien van een geavanceerd ontwerp met een 24-panelen constructie. Dit design maakt dat hij veel grip biedt en over perfecte werpeigenschappen beschikt.

Trainingsballen

U vindt in ons assortiment diverse handballen die zich perfect lenen om handbaltrainingen mee te geven. Een paar mooie voorbeelden hiervan zijn de Molten School Trainer, Ultra Grip, Soft Touch, of de Kempa Nucleus trainingsballen.