In verband met faillissement kan er niet worden besteld en zullen eerder bestelde goederen niet geleverd worden. Voor meer informatie kunt u terecht op deze pagina.

Due to bankruptcy it is no longer possible to place new orders and previously ordered goods will not be delivered. For more information, please proceed to this page.


Hockeyballen

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Van laag naar hoog sorteren

1-20 tot 63

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hockeyballen bij Athleteshop.com

Of u nu op zoek bent naar een hockeybal voor indoor/outdoor gebruik op trainingsniveau of competitieniveau: op Athleteshop.com zult u zeker slagen! Ons assortiment bestaat uit hockeyballen van de topmerken Franklin en Ferland, twee merken die al tijden bekend staat om echte kwaliteit en vakmanschap.

Welke hockeybal kiest u?

Athleteshop.com beschikt over een uitgebreid assortiment met hockeyballen in diverse uitvoeringen. Voor welke bal u kiest hangt grotendeels af van welke hockeyvariant u speelt. Een hockeybal beschikt normaalgesproken over een glad oppervlakte. U kunt er echter ook voor kiezen om een hockeybal met putjes of een naad te bestellen. Putjes maken bijvoorbeeld dat de bal minder stuitert en sneller rolt. Een hockeybal met deze eigenschappen wordt vaak een ‘dimple bal’ genoemd en is erg populair bij het spelen van hockey op een waterveld.